Activiteitenkalender

De Vlaamse Vereniging voor Entomologie organiseert op zaterdag 20 mei 2017 een entomologische excursie in het Molsbroek te Lokeren. Afspraak om 11:00 uur in het BC Molsbroek, Molsbergenstraat 1, 9160 Lokeren. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk insecten waar te nemen, te fotograferen en te noteren. Als het weer het toelaat, wordt ook een nachtvlinderwaarneming georganiseerd.


Programma:
11:00 – Onthaal
11:30 – Voorstelling van het Molsbroek
12:30 – Lunch (zelf mee te brengen, maar belegde broodjes en / of soep zijn ter plaatse te verkrijgen)
14:00 – Start insectenwandeling
17:00 – Hergroepering in het natuurcentrum, napraten, vergelijken van de observaties ...
18:00 – Restaurant en / of frituur
21:00 – Opstelling nachtvlinderwaarneming (ook andere insecten komen op licht!)


Inschrijven:
Om enig idee te hebben van het aantal deelnemers en voor de nodige bestellingen van broodjes en soep is het nodig op voorhand in te schrijven. Verder vragen we ook aan alle deelnemers om zich op te geven voor een eventueel bezoek achteraf aan een plaatselijk restaurant of frituur.

Vóór 10 mei 2017 ingevuld terug te bezorgen aan de secretaris van de V.V.E., Willy De Prins, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Molsbroek 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.