Activiteitenkalender

In het havengebied groeien tien soorten orchideeën. Natuurpunt Waasland volgt de groeiplaatsen op de voet en stimuleert gericht beheer voor deze unieke planten.Tijdens deze tocht bezoeken we onder deskundige leiding van Walter Van den Bussche een aantal mooie populaties. We verplaatsen ons met carpooling.

Ben je benieuwd welke pareltjes er bij ons in het wild voorkomen? Schrijf je dan in op het mailadres van ons secretariaat. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

Deze studiewandeling is gratis voor leden van Natuurpunt en JNM. Niet-leden betalen 5euro ter plaatse.

Breng zeker mee: wandelschoenen, regenkledij, loupe, plantengids, fototoestel.

Inschrijven noodzakelijk voor 7 juni op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afspraak: 9u oud gemeentehuis van Kallo Gemeenteplein (Hoog Kallo). Einde om 12u30

INFO: René Maes tel. 0494/17.85.86 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie: Natuurpunt Waasland - Kern Haven

 


 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.