Activiteitenkalender

Zin in een mysterieuze avondwandeling? 
Dan gaan we samen op zoek naar uilen en hun prooien in Daknam! (vernieuwd parcours)

We gaan opnieuw op zoek naar de meest mysterieuze nachtvogels in onze streek. Langs de route die we gaan afleggen leven steenuil, kerkuil en bosuil. Hopelijk kunnen we ze horen en misschien zelfs zien! We proberen ook enkele muizen te vangen en terug vrij te laten. Muizen zijn de favoriete maaltijd van de kerkuil en de bosuil.

Waar en wanneer?
We verzamelen om 19u30 aan de kerk van Daknam, Daknam-dorp, 9160 Lokeren
We starten met een korte inleiding over uilen, gevolgd door een wandeling van 4 km. Het einde is voorzien rond 22u30.
Vooraf inschrijven is niet nodig.

Voorzie stevige schoenen, aangepaste kledij aan de weersomstandigheden, een fluo-vestje en een bescheiden zaklamp. De route is nog steeds in Daknam maar we trekken, in vergelijking met vorige jaren, meer het veld in.

Voor meer info:

Frank Schram 0486 58 07 09 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Claudia Piens 0495 33 84 09 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

http://www.uilenwerkgroepwaasland.be
https://www.facebook.com/uilenwerkgroepwaasland

FOLDER

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.