Wase Koepel voor Natuurstudie
/images/Fader/Oranjetipje.jpg

wakona natuurstudie banner

Met WAKONA organiseren we voor de 2de keer een natuurstudiedag. Onze vorige editie leidde tot de eerste provinciale natuurstudiedag, die vanaf nu 2 jaarlijks zal georganiseerd worden. Met WAKONA hebben we de ambitie om in de tussenliggende jaren onze eigen Wase studiedag ter organiseren. Zo willen we de lokale projecten eens in de kijker zetten, en, minstens zo belangrijk, willen we er een gezellig event van maken waarbij de verschillende werkgroepen en andere geïnteresseerden mekaar leren kennen.

Ook deze keer hebben we weer een boeiend en divers programma samengesteld. Je kan het gedetailleerde programma & inschrijven hier raadplegen. Inschrijven kan tot 19/11 aan de democratische prijs van 6 euro. Hiervoor krijg je een broodjeslunch, gratis (niet-alcoholische) drank én natuurlijk een boeiende dag! Voor de natuurstudiedag zonder broodjeslunch, vragen we 3 euro.

 

Wakona.nieuws

Wil je graag op de hoogte blijven van het Wakona-natuur.studienieuws, activiteiten en cursussen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - info[at]wakona.be -  op de driemaandelijke nieuwsbrief 'Wakona.nieuws'.

 

Andere nieuwsbrieven

Benieuwd naar nog meer nieuws? Natuurpunt vzw heeft een ruim aanbod van nieuwsbrieven. Inschrijven kan je hier.

 

Ook de verschillende natuurpuntafdelingen, verenigingen en/of werkgroepen hebben een eigen digitale nieuwsbrief. Informatie vind je terug op de eigen website.

 

vzw Durme

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vogelwerkgroep Durmevallei

  

Wil je graag dagelijks/wekelijks natuurberichten in je mailbox? Ga naar Natuurbericht.be en meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

actielogo groenkl

att13bde

kruinlogogroot

logo ons streven vlag klein

01 JNM logo met baseline

ABLLO logo

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.