Activiteitenkalender

Ook deze locatie heeft qua paddenstoelen heel wat in petto, met interessante aanvullingen op onze wandelingen van oktober. 

Vertrek om 14 u. aan Natuurhuis Panneweel, Krekeldijk 2, 9170 Sint-Gillis-Waas Einde voorzien rond 16.30 u.

 

Algemene info:
Iedereen is welkom om nader kennis te maken met de wereld van de paddenstoelen en de samenhang met het geheel van de natuur. Om optimaal te kunnen waarnemen, komen een loep en een klein spiegeltje van pas. Bij nat weer zijn laarzen nuttig.

Inschrijving is niet vereist, tenzij men met meer dan 3 personen zou deelnemen. De deelnemersgroep wordt eventueel opgesplitst.

Gidsen: Voor de begeleiding staan telkens 3 ervaren gidsen klaar: Marc De Meireleir, Dirk Baert en Hugo De Beuckeleer.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of zo nodig 0478 509635

Organisatie:  Natuurpunt Waasland Kern Noord - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.