Activiteitenkalender

Onder voorbehoud van wijzigingen

Vertrek om 14 u. aan de parking net over de grens: voorbij Leonidaswinkel, derde afslag op rondpunt (in verbinding met Van Hogendorplaan, 4565 EP Kapellebrug, Nederland). Einde voorzien tegen 17 u.

 

Algemene info:
Iedereen is welkom om nader kennis te maken met de wereld van de paddenstoelen en de samenhang met het geheel van de natuur. Om optimaal te kunnen waarnemen, komen een loep en een klein spiegeltje van pas. Bij nat weer zijn laarzen nuttig.

Inschrijving is niet vereist, tenzij men met meer dan 3 personen zou deelnemen. De deelnemersgroep wordt eventueel opgesplitst.

Gidsen: Voor de begeleiding staan telkens 3 ervaren gidsen klaar: Marc De Meireleir, Dirk Baert en Hugo De Beuckeleer.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of zo nodig 0478 509635

Organisatie:  Natuurpunt Waasland Kern Noord - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.