Activiteitenkalender

Laagdrempelige wandeling waarbij we de wereld van mossen en korstmossen leren kennen. In de winter als alle planten in rust zijn, komen de mossen tot bloei. Het Stropersbos heeft zowat de grootste variëteit aan mossen in gans het Waasland. Tijdens de wandeling leren we u de namen van de meest opvallende mossen en korstmossen en hun leefwereld.

Samenkomst in de Koningstraat Sint-Gillis-Waas (’t Kalf) aan de kruising met het fietspad om 13.30h. Dit is het doodlopend straatje aan het rond punt. 

Algemene info:
Laarzen gewenst.

Gidsen: Dirk Baert en Marc De Meireleir.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - gsm 0487 68 49 79

Organisatie:  Natuurpunt Waasland Kern Noord - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.