Activiteitenkalender

In het voorjaar inventariseren KRUIN-medewerkers kerk- en steenuilen, en plaatsen en controleren ze nestkasten. Dat vergt een pak werk. Daarom willen ze nieuwe medewerkers tijdens een steenuilenwandeling overtuigen de handen uit de mouwen te steken voor onze Uilenwerkgroep in Kruibeke. Omdat de Polder van Kruibeke heeft afgedaan voor Steenuil, plannen we een wandeling in de buurt van het Bleekhof. Daar hebben we kans op Steenuil, en met een beetje geluk kunnen we er ook een Kerkuil spotten.


Vertrek om 19u naast het viaduct van de Beverenstraat. Warme regenkledij, wandelschoenen, verrekijker en eventueel zaklamp zijn aan te raden.

Info: Gilbert Smet tel. 0497 48 26 00 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Organisatie
Natuurpunt Waasland kern Kruin

 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.