Activiteitenkalender

We verkennen de vallei van de Barbierbeek te Kruibeke. We gaan speciaal op zoek naar de iets zeldzamere rietvogels zoals de snor en de sprinkhaanzanger. Vanaf begin april kunnen we daar deze soorten in de rietvegetatie van de polders horen.

Het Europees Life+project Scalluvia heeft van de elzenbroekbossen en de kreken van Kruibeke een waardevol stuk natuur gemaakt.

De burgerlijke schemering begint om 6 uur, dus we vertrekken aan de Blauwe Gaanweg om half zes 's morgens!

Er is ook een afspraakplaats op de parking 'Park and Ride, Zuid', afrit 11 van de E 34 in de Trompstraat te Kemzeke. De afspraak daar is vijf uur in de morgen! https://goo.gl/maps/bHfD15LaX2vDawQq6

Deelname is gratis. Inschrijven mag, maar is niet verplicht; het geeft ons wel een zicht hoeveel deelnemers we kunnen verwachten

Afspraak:
Blauwe Gaanweg, 9150 Kruibeke (Bazel) - 05u30 tot 08u30

Info:
Edwin Thoen, telefoon 0496 32 03 78. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Organisatie: Natuurpunt Waasland kern Noord i.s.m. Natuurstudiewerkgroep Waasland-Noord

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Kruin, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.