Activiteitenkalender

HELP JIJ DE DIEREN VEILIG DE STRAAT OVER?
Vanaf half februari tot einde maart zal de paddenoverzetactie volle toeren draaien. Er worden dan schermen en emmers naast drukke wegen geplaatst om de dieren op te vangen. ‘s Morgens en ‘s avonds zetten vrijwilligers de dieren veilig over.

Kallo - Kwarikweg

Vanaf half februari tot einde maart zal de paddenoverzetactie op volle toeren draaien. Er worden dan schermen en emmers naast drukke wegen geplaatst
om de dieren op te vangen. ‘s Morgens en ‘s avonds zetten vrijwilligers de dieren veilig over.
Natuurpunt Waasland Kern Haven gaat vanaf 5 februari tot en met woensdag 31 maart aan de slag. Een samenwerking met de gemeente Beveren. Geen infoavond wegens corona.
Info: Nancy Pauwels | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03 575 10 33

Bazel
Bramendam
Natuurpunt Waasland Kern Kruin gaat vanaf 15 februari samen met de gemeente aan de slag.
Info: Kruin | 0497 48 26 00

Hamme Zogge -Lange Maat
Natuurpunt Waasland kern Hamme en bewoners van de Meersstraat en Lange Maat in Hamme Zogge zetten padden veilig over de weg. Doe jij ook mee?
Info Marijke De Bruyne 0494 29 60 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hamme - De Bunt
Natuurpunt Waasland kern Hamme en buurtbewoners zetten padden over in De Bunt. Alle hulp is welkom!
Info Diane Baert 0476 39 54 19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

TEMSE
info + inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • 0473 72 66 15

SINT-NIKLAAS
Jef De Pauwstraat te Sint-Niklaas. Onder voorbehoud. 
Info: www.natuurpunt-zuid-waasland.be


 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.