We bezoeken dit jaar een nog weinig onderzocht gebied, namelijk de nieuw aangekochte bossen langsheen de Schelde te Moerzeke-Hamme. Daarom opteren we er voor om er meteen 2 soortenzoekdagen te laten doorgaan. Op verschillende tijdstippen kan je immers ook andere soorten vinden.

Samen met specialisten in planten, mossen, paddenstoelen, insecten, libellen, dagvlinders, muizen, vleermuizen, nachtvlinders, zoogdieren… kan je er op ontdekking gaan, je kennis aanscherpen en genieten van de natuur!

We starten om 13u30 en gaan door tot in de late uurtjes. We verzamelen aan de Natuurpunt container die daar die dag staat ter gelegenheid van 20 jaar Natuurpunt. Je kan komen en gaan wanneer je wil, en er zal aan de Natuurpunt container nog allerlei anders te beleven zijn. Wie wil kan 's avonds samen gezellig iets blijven eten (te bestellen op moment zelf). Voor de avondactiviteiten (muizen, vleermuizen, nachtvlinders) verzamelen we om 21u.

De resultaten kan je hier opvolgen: https://waarnemingen.be/bioblitz/wakona2021/

Afspraakplaats:  (vanaf 13u30) en blijvende uitvalsbasis is ‘Meyerstreek’ te Moerzeke. Je kan best parkeren op de parking aan de Gespoelde Put. Dat is op het einde van de Grootbroekstraat. Vandaar volg je de wegwijzers van Natuurpunt naar de Meyerstreek.
Locatie: https://goo.gl/maps/rjWCoMm7zY31deUt8

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Tom Neels (0485 61 80 35), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Frans Van Havermaet (0499 73 35 14)
Zie www.wakona.be voor laatste info. Ten gevolge van de coronamaatregelen kunnen we pas kort vooraf een definitief programma opmaken.


Organisatie: Wakona i.s.m. Natuurpunt Waasland kern Hamme