Fotoarchief

De achtste editie van de WAKONA soortenzoekdag gaat op zaterdag 17 augustus 2019 naar aanleiding van 50 jaar vzw Durme door in de Fondatie (Sinaai).
Samen met specialisten in planten, insecten, libellen, dagvlinders, muizen, vleermuizen, nachtvlinders, zoogdieren… kan je er op ontdekking gaan, je kennis aanscherpen en genieten van de natuur!

We starten om 13u30 en gaan door tot in de late uurtjes. Je kan komen en gaan wanneer je wil. Wie wil kan 's avonds samen gezellig iets blijven eten (te bestellen op moment zelf). 
Afspraakplaats (vanaf 13u30) en blijvende uitvalsbasis is de kijktoren in de Liniedreef (locatie kijktoren in google maps). Je kan best parkeren via de Weimanstraat in het begin van de Liniedreef (grote beuken).
Voor de avondactiviteiten (muizen, vleermuizen, nachtvlinders) verzamelen we om 21u aan de kijktoren.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Tom Neels (0485 61 80 35), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Joris Everaert (0497-67.23.69) en/of op de website www.wakona.be (zie hier voor laatste info).

Organisatie: vzw Durme (ter gelegenheid van 50 jarig bestaan) i.s.m. Wakona

 

Waargenomen soorten via BioBlitz pagina  

sfeerfoto's:

 

 

 

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.