Het heetste dagvlindernieuws op uw bord !.
Is deze mail niet goed leesbaar?
View it in your browser.

Gezamelijke zoektocht naar het Hooibeestje

Zaterdag 8 augustus zullen we met meerdere personen op zoek gaan naar het verspreidingsgebied van de populatie Hooibeestjes op de bermen van de E17 te Waasmunster. Hopelijk levert dit enkele nieuwe groene bollen op. Dat zal vooral afhangen van de exemplaren die gevonden worden in de omgeving van de huidige populatie. Niet enkel het Hooibeestje zullen we zoeken en vinden, maar wie weet zijn er enkele verrassingen waar te nemen op deze bloemrijke taluds.
We spreken af rond 13h00 onder de brug van de E17 die de Durme kruist. Zie ook het kaartje. Het is gewenst om zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mocht deze activiteit niet doorgaan wegens slecht weer. Op die manier kunnen we vrijdagavond nog een berichtje sturen. Einde is voorzien rond 17h00. Neem vooral je fototoestel mee en indien mogelijk een apparaat om de observaties op te slaan. Stevig schoeisel is aangeraden.

Plaats van afspraak

Samenkomst is voorzien rond 13h00 onder de E17 brug die over de Durme ligt. Op deze plaats komen ook de Donkerputstraat en de Ten Rijendreef samen. GPS coördinaten zijn 51.095106° en 4.034361°. Tot dan!
 
Copyright © *2015|* *|project dagvlinders|*, All rights reserved.

ons mail adres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.