headerflash
 
 

Het heetste dagvlindernieuws op uw bord!

 


Mededeling voor de abonnees van deze dagvlinderflash.

Beste dagvlinderliefhebbers,

Het is al een tijdje geleden dat jullie nog iets gehoord hebben van dit project. Ondanks dat we niet hebben stilgezeten zal het project ophouden te bestaan. Het zijn 5 intensieve jaren geweest maar nieuwe uitdagingen vragen om een andere aanpak. Uiteraard zijn we verplicht om met al die verzamelde data ook effectief iets te doen. Maar dat is voor later.

Er wordt verder gewerkt in de wereld van dagvlinders maar met andere accenten en onder de koepel van de VVE WG Dagvlinders. Vanuit dat gegeven zal er een nieuwsbrief op regelmatige wijze worden verstuurd.
Wie deze toekomstige nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, moet zich uitschrijven. Wie zich dus niet uitschrijft geeft te kennen dat hij/zij wil ingeschreven zijn op de nieuwe nieuwsbrief.
Op die manier worden jullie op de hoogte gehouden van o.a. het tuinmeetnet, specifieke doelsoorten uit het voormalige projectgebied, activiteiten, enz …

Dit is de laatste dagvlinderflash die op deze manier is verstuurd. Binnenkort mogen jullie dan de nieuwe nieuwsbrief ontvangen van de VVE WG Dagvlinders. Wij willen nogmaals iedereen van harte bedanken voor de tomeloze inzet. 5 jaar lang was dit het best onderzochte gebied van Vlaanderen en misschien zelfs van België! Toch iets om trots op te zijn. Wij zien jullie graag terug in de nieuwsbrief van de VVE WG Dagvlinders.

Paul, Ortwin, Raf, Philippe, Jurgen, Thomas, Daan & Tom.

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.