Wakona.nieuws

Wil je graag op de hoogte blijven van het Wakona-natuur.studienieuws, activiteiten en cursussen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - info[at]wakona.be -  op de nieuwsbrief van 'Wakona'.  De nieuwsbrief verschijnt op onregelmatige tijdstippen, meestal voor aankondiging van speciale activiteiten, natuurstudiedagen en contactdagen.

 

Privacyverklaring

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Dan bewaren we je gegevens (naam & emailadres) in een apart, beveiligd bestand op de website https://www.wakona.be. Je kan altijd laten weten die communicatie niet meer te willen ontvangen.

We versturen driemaandelijks een digitale nieuwsbrief. Je krijgt de nieuwsbrief enkel wanneer je deelneemt aan een activiteit en je hiervoor toestemming gaf of jezelf inschrijft. Voor het versturen van de nieuwsbrief gebruiken we je emailadres. Je kan je op ieder moment uitschrijven door te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de werking van Wakona te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, enz.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voor meer info verwijzen we je graag door naar de  privacygegevens van Natuurpunt vzw, waar we als werkgroep deel van  uitmaken. https://www.natuurpunt.be/pagina/algemene-voorwaarden-en-privacy.

 

 

Andere nieuwsbrieven

Benieuwd naar nog meer nieuws? Natuurpunt vzw heeft een ruim aanbod van nieuwsbrieven. Inschrijven kan je hier.

 

Ook de verschillende natuurpuntafdelingen, verenigingen en/of werkgroepen hebben een eigen digitale nieuwsbrief. Informatie vind je terug op de eigen website.

 

vzw Durme

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vogelwerkgroep Durmevallei

  

Wil je graag dagelijks/wekelijks natuurberichten in je mailbox? Ga naar Natuurbericht.be en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wase Koepel voor natuur.studie of kort WAKONA is een gemeenschappelijk, overkoepelend initiatief van verschillende afdelingen en werkgroepen van Natuurpunt, waaraan ook enkele andere natuurverenigingen (vzw Durme, Ons Streven, JNM) en onafhankelijke werkgroepen meewerken.
Het werkingsgebied omvat het Waasland, Antwerpen-LinkeroeverZwijndrechtHammeZele en Berlare.